Бившият капитан на германския колос Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер може да се завърне скоро във футбола. Той призна, че се замисля за треньорска кариера:

"Ако в даден момент се появи нещо интересно, което да ми доставя удоволствие ще се замисля. Аз съм човек, който винаги когато прави нещо иска да побеждава. В момента обаче ми е приятно да бъда на стадиона и да анализирам мачовете. Особено след една дълга кариера, в която винаги съм искал повече време за семейството си. Щастлив съм, че след пандемията, мога отново да гледам футбол. Липсата на фенове обаче, както бе в мача на Байерн с Дортмунд, се усеща", каза Швайни.

Той бе подкрепен и от съпругата си известната тенисистка Ана Иванович, която сподели, че мъжът ѝ ще бъде отличен треньор един ден.

"Басти има страст към футбола. Знае много за него, но също така се разбира отлично и с хората. Убедена съм, че един ден той ще стане страхотен треньор", каза бившата №1 в света на тениса.

Швайнщайгер "oкачи обувките на пирона" през 2019 година, като футболист на Чикаго Файър. Преди това той игра в Байерн, преди през 2015 година да облече екипа на Манчестър Юнайтед.

Левандовски поведе в битката за "Златната обувка"

Левандовски поведе в битката за "Златната обувка"

Вече има 29 гола и 58 точки, втори е Чиро Имобиле