Константин Папазов остана много доволен от лесния успех на Левски Лукойл над Спартак (Плевен) със 100:67. Ето какво сподели специалистът след двубоя в столичната зала "Триадица":

"За нас беше важно след загубата в Бургас възможно най-бързо да се върнем на терена като победители. Щастлив съм, че го направихме, но най-вече, че се опазихме от контузии, което беше другата ни цел - да бъдем здрави. Разбира се, че има още много над какво да работим и сега ще имаме на разположение две седмици, в които да го направим, за да се върнем след паузата по-силни, по-уверени в себе си и по-постоянни", каза Папазов.

Чавдар Костов също сподели мнението си за двубоя. Той вкара 17 точки за победата:

"Добър мач за нас. Трябваше бързо да покажем друго лице и да победим. Подходихме много сериозно към този двубой, влязохме в него с необходимата агресия и нещата си дойдоха на мястото. Контролирахме събитията на терена от първата до последната минута и напълно заслужено стигнахме до успеха", заяви Костов.

Добър мач за нас. Трябваше бързо да покажем друго лице и да победим. Подходихме много сериозно към този двубой, влязохме в него с необходимата агресия и нещата си дойдоха на мястото. Контролирахме събитията на терена от първата до последната минута и напълно заслужено стигнахме до успеха", заяви Костов.