Нападателят на Барселона Луис Суарес говори за нещастния край на миналия сезон и операцията, която претърпя. Той се възстанови от контузия и сега играе за Уругвай на Копа Америка.

"Вярваме на треньора Валверде. Ако реваншът с Ливърпул не се беше объркал, той нямаше да бъде критикуван толкова силно. Щеше да бъде грандиозна година за него и нас.

Той ни се доверява. Знае качествата ни отлично. Има нашата подкрепа. Но решението дали ще продължи да ни бъде треньор е само на ръководството.

Да, критикуваха ме, че се оперирах преди финала за Купата на Краля. Това не ме интересува. Имах нужда от тази операция. Дори Барса да се беше класирал на финал в Шампионска лига, пак щях да се подложа на тази операция.

Краят на сезона беше жесток. Всичко изглеждаше грандиозно, бяхме близо до требъл. Но във футбола го има и това. Загубихме само един мач в Шампионска лига, но заради него паднахме и на финала за Купата на Краля.

За мен беше привилегия да играя с Неймар. Той е втори най-добър след Меси. Това бяха едни от най-хубавите моменти, които преживях в кариерата си, спечелихме всичко. Кой не би искал да се радва на съотборници като Ней?

Гризман има качества... Но той е играч на Атлетико и предпочитам да не коментирам.

Да бъда в Барселона е сън и би било идеално да се пенсионирам тук, където съм много щастлив. Но това не зависи единствено от мен. Аз съм на 32 години, ще бъда на 33 през януари. Годините минават и очевидно клубът трябва да доведе млад играч, не само да се състезава с мен, но и за бъдещето на Барса", коментира Луис Суарес.

ПСЖ е готов да върне Неймар на Барселона

ПСЖ е готов да върне Неймар на Барселона

Всичко е в ръцете на каталунците