Уругвайският футболист на Барселона Луис Суарес попадна в пореден скадал. Финансовата полиция на Апенините обяви положения от него изпит по италиански език за невалиден.

Спред предишни информации уругвайският голмайстор е издържал успешно теста в Перуджа преза минлата седмица. Сега стана известно, че темите в него и оценките предварително са били договорени.

"По време на разследванията, делегирани от февруари 2020 г. на финансовата полиция на Перуджа, свързани с Университета за чужденци, беше открита нередност в изпита по италиански език, проведен от Луис Суарес на 17 септември 2020 година.

От дейността на разследващите стана ясно, че темите, покрити от изпита, преди това са били съгласувани с кандидата, а оценката за представянето му е била предварително поставена още преди полагането на изпита, въпреки че по време на дистанционните уроци, учителите от университета са преценили, че той е имал елементарни познания по италиански език", съобщиха от полицията, добавяйки че в момента оформят досието по случая.

Барселона и Луис Суарес се разбраха за раздяла

Барселона и Луис Суарес се разбраха за раздяла

Нападателят си тръгва като свободен агент