Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси коментира скандала, разиграл се около Барселона пред Mundo Deportivo

Испанските медии разпространиха информацията, че ръководството на клуба е наело пиар-компания, която да подобрява постоянно имиджа на Бартомеу в социалните мрежи и да критикува неговите опоненти, някои от футболистите, дори и с използването на трол-профили.

Жерард Пике се забърка в скандал

Жерард Пике се забърка в скандал

Той нарече журналист "марионетка"

"Истината е, че новината ме изненада, защото не бях тук и пътувах. Когато пристигнах, разбрах за всичко. Президентът ни каза същото, което изрече в публичното си изявление, същото, което каза на пресконференцията. Каква беше ситуацията? Не мога да кажа много относно случилото се. Всичко, което той каза ни го сподели и на нас. Истината е, че е много странно, че такова нещо се случва. Да изчакаме и да видим дали ще излязат още доказателства, както се твърди в медиите. Не може да кажем много и трябва да изчакаме, за да видим какво ще се случи с всичко това. Наистина изглежда странно", коментира Меси.

Лео също така говори и за живота си в Барселона: "Много съм добре. Обичам Барселона, въпреки че Росарио много ми липсва. Барселона е моят дом. Тук живея по-дълго време, отколкото в Аржентина. Обичам Барселона, мястото, където живея - Кастейдефелс. Тук си изкарвам прехраната. Много ми харесва."

Босът на Барселона: Клубът никога не е наемал компания, за да злепоставя когото и да било

Босът на Барселона: Клубът никога не е наемал компания, за да злепоставя когото и да било

"Истина е, че от края на 2017 година има агенция, която прави мониторинг в социалните мрежи"

"За мен е щастие да бъда с моите деца. За щастие професията ми позволява да прекарвам много време с тях. Позволява ми да тренирам и след това бързо да се прибирам при Антонела и децата", каза още Лионел Меси.