Израелецът Барак Бахар беше представен днес като нов старши треньор на сръбския шампион Цървена звезда.

Барак Бахар подписа днес договор за три години, след като преди това спечели шест шампионски титли в Израел - три с Апоел (Беер Шева) и три с Макаби (Хайфа). 43-годишният бивш защитник обаче показа, че може да се представя на ниво и с малки клубове - през 2014 година той взе купата на Израел с Апоел (Кирият Шмона).

"Когато ми се обади президентът на Цървена звезда му казах, че ще дойда да работя в Белград, ако ми уреди мач с Новак Джокович. Като юноша съм играл тенис и този спорт никак не ми е безразличен. Да не говорим за възхищението ми към Джокович", започна новият треньор на "звездашите".

"Вълнувам се, че съм тук, радвам се, че виждам нови лица, благодаря за посрещането. Знам какъв клуб е Цървена звезда. Президентът Терзич два пъти идва при мене в Израел, за да говорим. Благодарен съм му, че повярва в мене и в екипа ми. Видях музея, впечатлен съм и от феновете на тима. Основните цели за мен са добри резултати в групата в Шампионската лига, важно е да продължа доминацията и в Сърбия, знам, че победите над Партизан са важни, но за мен основната цел е Европа", продължи той.

УЕФА наказа тежко Сърбия и Черна гора, ще изтърпяват част от санкциите си в мачовете срещу България

УЕФА наказа тежко Сърбия и Черна гора, ще изтърпяват част от санкциите си в мачовете срещу България

Дисциплинарната комисия на европейската футболна централа не си поплюва