Радостин Кишишев вече не е старши треньор на ФК Верея, след като старозагорският тим загуби домакинството си с 0:2 от Монтана. Това обяви самият той след края на двубоя.

"От утре напускам отбора, защото мисля, че на този отбор му трябва по-опитен треньор в тези битки и мисля че на този етап аз няма да мога да помогна. Каквото и да предприеме клубът ще бъде за добро и мога да пожелая на момчетата следващия мач да си вкарат положенията, защото само така може да се побеждава. Нормално, като не можем да вкараме положенията си отборът се срива психически и започва да се разконцентрира", заяви Радостин Кишишев.

ой направи и равносметка по време на престоя си начело на старозагорския клуб.

"Последните ми три мача начело на отбора са три загуби. Мисля, че това беше един добър опит за мен. В живота на футбола не е лесно, така че видях какво е. Съжалявам, че толкова малко време бях в този клуб, но това е живота. Мисля, че след моето напускане момчетата може да се вдигнат психически и пред новия треньор да дадат повече от себе си, което липсва в отбора. Но рано или късно ще дойде. Ако продължават с добрите игри, няма начин да не дойдат головете", добави Кишишев.