14 годишен защитник на Спартак (Плевен) ще кара проби в школата на италианския Парма. Младият Петър Господинов е получил покана от италианците. За това съобщиха от клуба от град Плевен в официалната им страница във Фейсбук. Ето какво пише в изявлението:

ФК "Спартак 1919" получи официална покана от участника в италианската "Серия А" - "Парма" за роденият през 2005г. централен защитник - Петър Господинов

Петър играе в Елитната Група до 15г., но тренира с отбора до 17г.

Господинов бе канен на 2 пъти от "С.П.А.Л." - където остави отлични впечатления с изявите си и заслужи и трета покана от същият клуб.

През последният месец в клуба постъпи интерес към играча от още три елитни италиански клуба, освен Парма и С.П.А.Л.

Петър ще пътува за Парма в края на Януари, като датите за престоя му са от 31 януари до 4 февруари.

Пред Петър се откриват още няколко възможности, които ще бъдат обсъдени заедно със семейството му, за да се определи коя е най-добрата опция за него.

"Петър е изключителен играч. Начина по който тренира, отношението му, представянето му в тренировки и мачове, както и в училище е за пример.

Интереса от чуждестранни клубове не е незаслужен и ще направим всичко възможно да помогнем на този изключителен талант да намери най-добрия път за своето развитие. За момента той остава играч на ФК "Спартак 1919" и наше задължение е да продължаваме да го подготвяме по възможно най-добрия начин." - коментира директора на школата на ФК "Спартак 1919"

Спартак (Плевен) няма да се яви за контролата с Монтана

Спартак (Плевен) няма да се яви за контролата с Монтана

Играчите отказали да пътуват