Собственикът на Царско село Стойне Манолов остана много доволен, след като днес "царете" официално си гарантираха промоция за Първа лига, завършвайки наравно 0:0 с ЦСКА 1948.

"Който не мечтае, той не постига целите си. Мечтаехме още преди 2-3 години и нашите мечти днес се сбъднаха - с много труд и желание от всички. Благодаря за това на целия клуб, на целия екип. Мачът с Монтана беше този, след който вече бяхме убедени, че ще сме в Първа лига. Видяхте, че до края седяхме максимално твърдо, така че и на теория да станем първи.

Царско село и ЦСКА 1948 не се победиха - 0:0

Царско село е най-новият участник в Първа лига!

"Царете" са с 18 точки преднина пред Арда (Кърджали)

Още класа ни е нужна при всички положения. Може би ще са повече от петима новите. Ядрото обаче ще се запази. Ще привлечем 7-8 класни играчи, които да вдигнат нивото на нашия отбор за елита. На 1 юни ще има и осветление на стадиона, и трибуна. Желанието на всички ни е Никола Спасов да бъде при нас, но ако той получи по-добра оферта и я приеме, ще му пожелаем успех и ще потърсим друг вариант. Мечтая за по-сериозни резултати, но ще ни трябва време да се адаптираме в Първа лига", коментира босът пред "Диема спорт".