Созопол се подсили с още един млад перспективен полузащитник. Иван Караиванов е седмото ново попълнение на втородивизионния тим от началото на пролетния дял от първенството.

Морският тим има политика да привлича млади перспективни състезатели, на които да развива качествата, за да вървят нагоре към Първа и Втора лига. Това е пореден шанс за младия футболист да покаже своите качества в професионалния футбол.

Иван Караиванов направи вчера неофициален дебют с екипа на Созопол, през втората част в контролата с Янтра Габрово, завършила 1:1 в Стара Загора, като показа, че им качества да се бори с конкуренцията в тима.

Нова успех за Спортист (Своге) във Втора лига

Нова успех за Спортист (Своге) във Втора лига

"Шоколадите" се наложиха с 2:1 над Добруджа като гост

Маргарит Димов не се притеснява да дава шанс на младите футболисти, а той самият смята, че това е пътят един отбор да върви нагоре, да надгражда постепенно и да се развива положително. Все повече колеги у нас трябва да последват примера на специалиста, за да могат българските отбори да берат плодовете след време и да има кадри за националния отбор.

Иван Караиванов е поредното ново име в състава на Маргарит Димов. Дефанзивният полузащитник, който е родом от Чепеларе, роден на 7-и март 2000 година, бе картотекиран в последния ден преди гостуването на Добруджа. За последно Караиванов игра в състава на Родопа Смолян, а преди това бе съотборник в Атлетик Куклен с друг бивш футболист на Созопол - Иван Ангелов, който сега играе в тима от Смолян. Караиванов е преминал през двете пловдивски школи на Ботев и Локомотив, като има само добри отзиви за него от "смърфовете" и "канарчетата".