Ръководството на Хебър в лицето на члена на УС и спортен директор Иван Папазов застана твърдо зад треньора Николай Митов. Тимът от Пазарджик се намира в серия от 3 мача без победа във Втора лига. 

"Първо, кой от нас е обявил, че имаме за цел "А" група още тази година? Това е явно само в главите на определени журналисти, които искат да правят интриги. Да, пред Митов имаше цел да направи Хебър първи, но преди 1 година, когато бяхме в Трета лига. Той си изпълни тази цел перфектно.

Сега имаме 4 годишен план за работа, който включва довършване на спортната база и постепенно интегриране на кадри от школата в мъжкия отбор. Няма треньор в България, който да е наложил повече млади футболисти в мъжките гарнитури от Митов. 

Тази година поставяме една основа. Тимът бе подновен през лятото на 80 процента и как може да очакваме да започне да бие наред.

Не виждам кое е общото между нас, ЦСКА 1948, Монтана, Септември(Сф) или Локо(Сф), чийто отбори са вече достатъчно обиграни през последните 2 години.

Когато си оправим базата ще можем да мислим за цели като влизане в Първа лига", заяви Папазов. 

Шефът на Хебър добави, че Митов има пълното доверие на ръководството и съдбата му на треньор не зависи нито от следващия мач, нито от още по-следващия, нито от следващите пет.

Септември продължава с перфектната серия

Септември продължава с перфектната серия

Два гола за младия Георги Русев