Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Петър Златинов остана много разочарован от загубата с 1:3 от Царско село тази вечер.

"Орлетата" успяха да вземат ранен аванс, но всичко приключи още преди да изтекат първите 45 минути.

Царско село победи Пирин с 3:1

Царско село продължава да мачка във Втора лига, "царете" с обрат над Пирин

Столичани се справиха с "орлетата" за едно полувреме

"Не успяхме да вкараме положенията си след гола, който отбелязахме. Можеше да ги пречупим, но необяснимо за мен се прибрахме назад и се възползваха от наши грешки. Яд ме е, че в такива моменти трябва да бъдем малко по-концентрирани, а не бяхме. Надявам се занапред да не правим такива грешки повече.

Искахме да играем със самочувствие, но бяхме малко припряни, не знам защо. Радвам се, че се опитваме да правим това, което тренираме. Не искам да оценявам съдиите, но не е честно понякога. Не мисля, че имаше дузпа за тях, а за нас имаше, която не бе дадена. Трябва да се замислят тези хора, защото рано или късно, всичко се връща.

Момчетата показаха, че можем да играем футбол. Надявам се ръководството да успее да реши финансовите проблеми. Имаме уверение, че Пирин ще продължи да съществува. Трябва ни сигурност във финансово отношение и ще вървим напред", коментира Петър Златинов.