Директорът на Созопол - Румен Димов, сподели очакванията си преди регионалното дерби с Нефтохимик.

"Позицията, която заемаме в класирането на Втора Лига няма да бъде от значение, когато се изправим срещу Нефтохимик в морското дерби на "Арена Созопол". Формата няма значение, когато става въпрос за такива двубои. Този двубой се очаква с огромен интерес не само от футболните фенове, но и от няколко отбора, за които крайният резултат ще им покаже посоката на развитие в следващите години.

Хебър се сбогува с надеждите си за третото място

Хебър се сбогува с надеждите си за третото място

Селекцията на Ники Митов сбърка срещу Добруджа

Но ние играем в Созопол и на "Арена Созопол" винаги играем за победа. Това не подлежи на коментар и другите не ни интересуват.

Те са отбор, който показва израстване и се бори за своето спасение. В тези мачове класирането не казва нищо, предишните резултати не играят никаква роля.

Начинът, по който играят след направените промени през втория полусезон срещу отборите, броят на играчите, които те използват, когато се защитават, начинът, по който действат при бързи контраатаки и бързи преходи, са анализирани и представени пред нашите футболисти.

Всички знаем, че дербито е голям мач и няма нищо общо с формата. Ще има много страст и емоция и на нас това ни харесва. Ще бъде футболна битка, в която ние трябва да победим, а и много добре знаем, че в дербитата от значение е само крайният резултат", коментира Димов.

Лудогорец II не се смили над борещия се за спасение Локо (ГО)

Лудогорец II не се смили над борещия се за спасение Локо (ГО)

"Орлите" спечелиха с 2:0