Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов похвали футболистите си след победата на тима над Монтана с 1:0. Ето какво каза той:

"Има ли удари, има и гол, така казваха старите треньори. Не трябваше второто полувреме да оставяме толкова топката в тях. Тепърва с всеки мач ще добиваме увереност и ще го работим. Исках да продължим по същия начин с владеенето на топката.

Като цяло, доволен съм. И хората, които влязоха, и които започнаха. Не искам да се чува думата "резерва". Има 25 титуляри, всеки в даден момент ще помага много, тъй като така се прави отбор.

Исках играчът да се оправи по-бързо да влезе и исках да освежа, затова го призовах да се оправи по-бързо. Доволен съм от състоянието на отбора, тъй като играем през три дена и мисля, че физически се вижда.

Сами виждате резултатите в тази група. Очевадно е, едните са първи - нямат загуба, отиват и падат вкъщи. Трябва всеки мач да си на 100%, тъй като малко подцениш ли ще имаш проблеми. Тази година е силна група и е по-силна от миналата.

Един отбор се прави с надграждане. Да се запази едно ядро, да вкараш един-двама. Да ти дадат време за идеите и да има доверие. С опитните играчи, които дават сигурност, а покрай тях и малките", каза Митов.

Хебър (Пазарджик) победи Монтана и оглави класирането във Втора лига

Хебър (Пазарджик) победи Монтана и оглави класирането във Втора лига

Единственото попадение в срещата вкара Олег Димитров в 41-ата минута