Наставникът на ЦСКА 1948 - Йордан Юруков беше гост в "Студио Дерби" на "Котаспорт". Той изрази мнение, че тимът от Втора лига сериозно е повишил качеството в своето представяне.

"Всеки клуб си има философия. Лудогорец - със скъпоплатени чужденци, ние сме избрали с български футболисти. Много малко играчи са останали от тези, които с Вальо Илиев оставихме. Това е съвсем нормално. Но заварих дух и амбиция за победа. Амбициите на ръководството се покачват с всеки изминал ден".

"Доста неща спомогнаха за отстраняването на Берое. Ние сме качествен отбор с доста потенциал и трябва да докажем, че имаме място в елита. На този етап сме категорични, че разчитаме изцяло на български футболисти. Какво ще стане напред във времето не мога да кажа. Едно от основните неща е психологическата нагласа срещу съперника. Шампионат се печели с успехи срещу отбори от средата и дъното. Едно подценяване може да се окаже фатално за крайния изход на първенството".

"По-голямата част от състава ще се запази. Искаме да надградим, да привлечем хора, които да вдигнат нивото. Имаме идеи, влезли сме в преговори с някои футболисти. Ще бъдат качествени играчи. Като постове искаме да се подсилим във всяка една линия. Имаме крещяща нужда на някои постове от нови футболисти".

ЦСКА 1948 срази Локомотив (София) в мач с пет гола

ЦСКА 1948 срази Локомотив (София) в мач с пет гола

Валентин Йосков се превърна в герой за "червените"