Отборът на Поморие бе изваден от Втора лига и на всички отбори през втория полусезон ще бъдат присъедини служебни победи.

Монтана надви Хебър

Монтана надви Хебър

Тимът на Мирослав Митев запази аванса си на третото място във Втора лига

Решението на СТК към БФС:

Предвид решение на Лицензионната комисия при БФС от 24.02.2020 година за отнемане на професионалния лиценз на ОФК "Поморие" за сезон 2019/2020 г, СТК при БФС определя следните санкции:

За първо неявяване поради, непокриване на спортни критерий в срещата от 19-ти кръг на Втора лига между отборите на ФК "Кариана" Ерден и ОФК "Поморие", на основание чл. 24, ал. 1,  а/, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2019/2020 г на ОФК "Поморие" се присъжда служебен резултат 3:0 в полза на ФК "Кариана" Ерден, отнемат три точки от актива на ОФК "Поморие" и им се налага имуществена санкция в размер на 2000/две хиляди/ лева.

Дубълът на Лудогорец засили Спартак (Плевен) към Трета лига

Дубълът на Лудогорец засили Спартак (Плевен) към Трета лига

Единственото попадение отбеляза Димитър Митков

За повторно неявяване поради, непокриване на спортни критерий в срещата от 20-ти кръг на Втора лига между отборите на ОФК "Поморие" и ПФК "Нефтохимик 1962" Бс, на основание чл. 24, ал. 1,  б/, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2019/2020 г, на ОФК "Поморие" се присъжда служебен резултат 3:0 в полза на ПФК "Нефтохимик 1962" Бс и се налага дисциплинарно наказание, преместване на отбора в по-ниско ниво (следващото по низходящ ред) за следващата спортно-състезателна година без право да довърши участието си в настоящата спортно-състезателна година.

На основание чл. 24, ал. 11, б/, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2019/2020 г, в следващите срещи на ОФК "Поморие" се присъжда служебна загуба при резултат от 3:0 в полза на отборите с които следва да играе по програма.

На основание чл. 24, ал. 1, б/, СТК при БФС предлага на ДК при БФС да потвърди гореописаните санкции към ОФК "Поморие".

Четирима офанзивни футболисти карат пробен период в Пирин

Четирима офанзивни футболисти карат пробен период в Пирин

Уорън Фийни ще изпробва новите футболисти срещу Банско в контрола