Арда иска да привлече нападател на Септември. В плановете на кърджалии за зимната селекция е таранът на столичани Мирослав Будинов. В последния мач на тима си той избухна с великолепна предна ножица за 2:2 срещу Левски в края на мача, донасяйки точката. Договорът на Будинов със Септември е до лятото на 2019-а.

Арда е готов да вземе футболиста, само ако той разтрогне през зимата и дойде като свободен агент. Именно такива играчи ще търси да привлече през зимата наставникът на кърджалии Стойчо Стоев. Очаква се новите да са двама или трима. Наскоро новакът във Втора лига се раздели с централния нападател Димитър Макриев, като по време на зимната пауза ще бъдат освободени още един-двама.

В плановете на Арда за зимната селекция е още един играч от Първа лига. Това е атакуващият халф на Ботев Враца Петър Атанасов. Неговото положение е като това на Будинов - с договор до лятото на 2019 година, и може да дойде в Кърджали само ако разтрогне през зимата и стане свободен агент. Той също не се ползва със стопроцентово доверие от Сашо Ангелов, пише "Тема Спорт".

Близнаците Миневи се събират в Царско село?

Близнаците Миневи се събират в Царско село?

Лидерът във Втора лига с амбициозни планове за зимната селекция