Алваро Мората сподели, че е загубил своята увереност по време на трудния си период в Челси. Испанецът все още е собственост на "сините", но е твърд в намеренията си да продължи своята кариера в Атлетико (Мадрид), където играе под наем към днешна дата.

"Щастлив съм в Атлетико, бях спрял да се наслаждавам на футбола, но сега съм щастлив. Играх няколко мача в Англия и имах чувството, че съотборниците ми ме гледат и знаят, че няма да направя нищо добро с топка в краката си. Направо ме подлудяваше. Беше наистина лош период".

"Бях се сблъсквал с трудни ситуации и преди и бях принуден да порасна рано, но никога не ми се бе случвало нещо такова. Казах на съпругата си, че ще се махнем колкото се може по-скоро, защото не мога да се справя с напрежението. Появи се оферта от Атлетико, имах 6 или 7 големи оферти. Челси също искаше да остана, но реших да направя това, което чувствам".

"Сега всичко зависи от мен, давам най-доброто си, усещам, че ще остана тук много години. Бих се радвал да прекратя кариерата си в Атлетико, но преди това ми остават още 5-6 добри години", завърши Мората.

Мората не се съмнява, че Атлетико (Мадрид) ще спечели Шампионската лига

Мората не се съмнява, че Атлетико (Мадрид) ще спечели Шампионската лига

"Рано или късно, това ще се случи"