Треньорът на Арда Николай Киров бе доволен от представянето на своя отбор при победата с 1:0 над Берое.

"Още вчера стана реално влизането ни в шестицата. Днешната среща бе изключително ваажна и съм щастлив от победата. Определено доста дициплинирана игра на нашия състав, доста трудна победа чисто и като морално-волеви качества. Събраха ни се доста срещи. Днес вложиха воля момчетата. Когато вложиш старание и воля, дори съдбата ти се отблагодарява. Втори мач Иван Караджов спасява дузпа. Изявите на всеки един състезател са важни в един отбор. Винаги идва шансът и моментът всеки да помогне. В последните два мача, това е нашият вратар", сподели Киров.

"Определено колективът е на високо ниво в съблекалнята. Когато всички си помагат се получават победи, винаги има шанс да победиш. Трудно е положението в момента, но се надявам контузените да започнат да влизат в състава и да започват да помагат. Не мога да кажа кога ще се случи. Милен Стоев се включи днес, той е здрав. Надявам се възможно най-скоро да се върнат в игра.

Надявам се искрено. Ние в тази серия абсолютно всяка седмица в един делничен ден играхме за Купата. За наша радост там ковяхме победите, защото в първенството винаги има време да наваксаш точките. Днес победихме пряк съперник.

Има време да мислим за финала. В момента трябва да се концентрираме, защото след два дни пак имаме мач в първенстово. Имаме доста малко време да възстановим състезателите, надявам се да го направим по най-добрия начин и тактически", каза още наставникът на кърджалийци.

Арда победи Берое с 1:0

Арда удари Берое и задълбочи кризата при заралии

Тонислав Йорданов вкара единствения гол в мача