Старши-треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров остана доволен от победата на своя тим над Монтана. Арда се наложи с класическото 3:0 като домакин.

"С една идея бяхме малко по-нервни в началото, но мачът се развиваше добре за нас. Имахме инициативата, прибързвахме в извеждащото подаване и последния удар, което ни направи малко по-нервни. Когато останахме с човек повече, започнахме да търсим пролуки и заслужено спечелихме. Когато няма пространства, е трудно и ние търсихме ширина. Трябва да си концентриран, за да вкараш положенията си.

Със сигурност на Монтана им е било трудно и ще продължи да им е. Всички ние трябва да гледаме напред и да си спомняме само с добро за нашия колега.

В момента шампионатът е доста равностоен. Не е много реално класирането, защото има много отбори с по-малко мачове. Всеки един основен състезател е важен, важно ни е да запазим основната част от състава. Действително Левски са непознати за нас, от доста време нямат среща. След мача им в сряда ще можем да придобием представа как ще играят при новия треньор. Ще искаме да търсим техните слаби страни и да търсим позитиви от тази среща", заяви той.

Арда победи Монтана с 3:0 в мач от efbet Лига

Арда утвърди позициите си в Топ 3 на efbet Лига след класика над Монтана

Селекцията на Ники Киров вече е на само две точки от лидера Лудогорец