Старши-треньорът на Арда - Николай Киров остана доволен от представянето на своя тим срещу ЦСКА. Той призна, че "сините" са далеч от своя оптимален игрови ритъм.

"Не започнахме добре двубоя. Това е напълно нормално и обяснимо. Далече сме от добрия ни игрови ритъм. Трябваше да мине игрово време, за да се нагодим към терена и към ЦСКА. Направихме добра контраатака и поведохме в резултата. След това ЦСКА ни притисна и успя да ни изравни. Имаме физически проблем и няма как да го решим в този сгъстен цикъл от мача. Ще бъде трудно до паузата през ноември", добави треньорът на Арда.

Стамен Белчев: Явно имаме проблем с пренастройката

Стамен Белчев: Явно имаме проблем с пренастройката

"В Лига Европа играем добре, но в първенството не се случват нещата"

Загубихме както игрови ритъм, така и голяма част от физическия ни запас по време на карантината. Старанието на състезателите води до взимането на точки в тези двубои. Абсолютно всеки един двубой ще бъде труден. При нас нещата малко се усложниха. През първото полувреме не работихме добре с топка в крака. Бяхме по-бавни.

Предстои ни много труден двубой срещу Берое Стара Загора. Започваме да се готвим за него. Ние в миналото имаме доста двубои с г-н Белчев и няма с какво толкова много да се изненадаме. Той е оставил своето име в историята на Арда. Най-важното е да възстановим утре състезателите и да започнем разузнаването на Берое", каза още Стамен Белчев.

Арда и ЦСКА завършиха 1:1 в efbet Лига

ЦСКА не победи и Арда! "Червените" натрупаха 6 мача поред без успех в шампионата

Резерва спаси столичния гранд от поражение