Михаил Александров даде интервю за предаването "Домът на футбола". Той говори за своето състояние в момента и ситуацията в Арда.

"Ако кажа, че се чувствам страхотно ще излъжа. При всички положения не ми е много комфортно, но гледам да се приспособя. Тренирам вече с отбора от няколко седмици. Чакаме удобния момент, не искам да бързам, тъй като съм достатъчно време извън терените и един, два дни няма да направят голяма разлика.

Спас Делев поднови тренировки с Арда

Спас Делев поднови тренировки с Арда

Новаците започнаха подготовка за мача с Витоша (Бистрица)

Аз никога не съм спирал да гледам българския футбол. Интересувам се от българския футбол. Знам какво е нивото сега, както и преди. Някаква съществена разлика не виждам, но пък надявам се отборите да вървят в една възходяща линия, което ще е по-добре за всички.

Мисля, че шестото място към момента е постижение за отбора и трябва да се върви все по-нагоре и по-нагоре. аз съм си поел по своя път и не съжалявам за него. Тук съм, чувствам се добре, момчетата ме приеха доста добре, за което съм благодарен.

Сенегалец дойде на проби в Арда

Сенегалец дойде на проби в Арда

Ще бъде тестван до края на месеца

Отборът е млад, амбициозен и, ако иска да продължава нагоре трябва да показва игра. До момента всяка точка, която е спечелила Арда е направена с доста труд и много лишения.

Ако сравняваме сега Лудогорец с Арда разликата е доста голяма. Лудогорец има база, която няма може би на Балканите. Тя се сравнява с големи европейски отбори. Независимо с първия или втория отбор, Лудогорец е хегемон. Не мисля, че някой ще ме осъди за това нещо.

Едно време нещата се разделяха на "сини" и "червени". В момента не е така. Това трябва се приеме и като мотивация за тези два отбора, защото най-великите публики в България са тези две. Лудогорец е тотален фаворит към момента", каза Александров.

Илиас Хасани: Арда може да победи грандовете, мястото ни е в Топ 6

Илиас Хасани: Арда може да победи грандовете, мястото ни е в Топ 6

"Всичко тук е като в голям клуб"