Старши-треньорът на Арда - Николай Киров говори пред "Дарик" преди мача с Левски.

"От няколко дни се усеща еуфория. Гледам, че и продажбата на билетите за мача, която е предварителна, върви много добре. Градът е настроен за един празник. Надявам се ние заедно със състезателите да зарадваме местните жители.

Петко Ганев: Атмосферата в Арда е страхотна

Петко Ганев: Атмосферата в Арда е страхотна

"Конкуренция в един отбор трябва да има"

Доста работихме през седмицата върху проблемите, които имахме в предишния двубой. Важното е чисто психологически да бъде добре мотивиран отборът. Мотивацията когато играеш срещу грандове като Левски, не е проблем. Иван Караджов започна тренировки, но те са все още индивидуални. Трябват му няколко седмици, за да бъде готов за игра. Имаме дребни проблеми с други състезатели, но до края на днешната тренировка групата за мача с Левски ще бъде ясна.

При всички положения мотивацията при Левски след загубата от отбора на Берое, ще бъде висока. Те ще искат да се върнат на победния път. Следим чисто спортно-технически отбора на Левски и не смятам, че другите събития ще им се отразят. Би трябвало състоянието ни да бъде по-различно, отколкото на последния мач. Все пак играем и в Кърджали, което ще ни донесе подкрепата на нашата публика. Съумяхме да окомплектоваме състава за новия сезон. Деян Лозев ще ни бъде полезен, но със своите спортно технически качества. На това разчитаме".

Затягат мерките за сигурност в Кърджали преди Арда - Левски

Затягат мерките за сигурност в Кърджали преди Арда - Левски

Около 180 полицаи ще се включат в охраната