Треньорът на Арда Николай Киров е доволен от представянето на тима му срещу Левски. Мачът завърши 1:1.

"Получи се динамичен двубой. Нашият отбор успя да вкара само един гол. Допуснахме твърде елементарен гол. Цялата защита беше в наказателното поле.

Започнахме добре в първите минути на втората част, пресирахме. Накрая можехме и да загубим. Доволен съм от равния резултат. Създадохме ситуации, които не можахме да завършим. Имаме го и този проблем. Последният пас, последният удар трябва да са малко точни, за да можем да побеждаваме. Очаквах агресията, която имахме, но трябва да съумяваме да отбелязваме голове. Доста е приятно усещането да играем в Кърджали, видяхте колко хора дойдоха да ни подкрепят.

Не смятаме в момента точките, доста мачове предстоят. Имаме доста работа във взаимовръзката между играчите. Доста играчи си тръгнаха и дойдоха нови такива. Имаме вече нов играч в центъра на нашата защита.

Това са най-нормалните неща. Когато има много нови играчи е нужно време да подобрение. Надявам се по най-бързия начин да използваме предимствата си.

Страхотна обстановка е в Кърджали. Съжалявам, че не можахме да зарадваме напълно хората. Нека да идват на всеки мач. Те са зад нас и горят в играта", каза той.

Арда и Левски не се победиха - 1:1

Левски спечели точка в Кърджали, пропуски лишиха Арда от успеха

Без победител в битката между двата тима