Спортният директор на Арда - Емил Кременлиев коментира пред "Мач Телеграф" състоянието и настроението в Кърджали преди финала за Купата на България.

"Настроението е като преди финал - приповдигнато. Всички сме концентрирани на 100% за този мач и се готвим много сериозно. Това, че сме стигнали до тук, само по себе си е много голямо постижение за Арда. Никой в Кърджали не е очаквал и не е вярвал, че толкова скоро, след като влязохме в Първа лига, ще сме на четвърто място и на финал за Купата. Затова ние няма какво да губим в този мач. Ще играем освободено, защото ЦСКА е фаворит и по-голямото напрежение ще е при тях. За нас самото участие в спора за Купата е успех. Разбира се, след като сме стигнали дотук, няма как да, не дадем всичко от себе си, за да победим", започна изказването си пред нас героят от САЩ'94.

Николай Киров и Любослав Пенев дават пресконференции един след друг

Николай Киров и Любослав Пенев дават пресконференции един след друг

Брингите ще са утре

"В Кърджали има футболна култура, хората се радват, няма някаква голяма истерия. Е, разбира се, че и тук има такива, които говорят, че искат само победата и не признават нищо друго. Но повечето ни казват - играйте, раздайте се, пък каквото стане. Сигурен съм, че ще имаме голяма подкрепа от трибуните. Още в първия ден, в който пуснаха билетите за нашите фенове, бяха изкупени 1000. Мисля, че над 2000 души ще ни подкрепят срещу ЦСКА", добави Кременлиев.