Феновете на Черно море и Спартак Варна създадоха напрежение преди началото на двубоя от Североизточната Трета лига, който противопостави дублиращите отбори на двата тима, а на стадиона присъстваха над 1500 зрители.

Спартак (Варна) се подсили с познат чужденец

Спартак (Варна) се подсили с познат чужденец

Родни Антуи ще спасява "соколите"

Срещата първоначално бе планирана за 16 часа, но около 20 минути преди началото на мача двете агитки успяха да преодолеят оградите на стадион "Тича" и се изправиха една срещу друга на самия терен. Бързата намеса на полицията обаче предотврати инциденти и до бой не се стигна.

Няколко минути ултрасите се гледаха и в крайна сметка заеха места по трибуните. Въпреки това обаче мачът са забави и започна с час и 16 минути закъснение.

Домакините от Черно море успяха да поведат в резултата с 2:0. Те отбелязаха първо в началото на мача, а след това през втората част. Гостите от Спартак само намалиха в крайна на срещата за 2:1.

След края на двубоя феновете на Черно море изпратиха младите футболисти с аплодисменти, а победата се превърна в празник за домакините.

С тази победа Черно море II събра 15 точки и заема четвърто място в класирането. За Спартак II остава 9-тото място със 7 точки.

Бивш футболист на Дунав се бори за договор с Черно море

Бивш футболист на Дунав се бори за договор с Черно море

Взе участие в контролата с Фарул