Старши треньорът на Левски (Крумовград) Стефан Генов призна, че футболистите му са получавали заплахи в социалните мрежи.

Чечо не скри пред колегите от "Спортал", че спортната общественост е добила грешна представа, че отборът му е богаташки.

"Да, за нещастие, вярно е. Получават такива съобщения, което не е никак приятно. Срещу нас, аз не правя изключение, се излива много омраза, когато гостуваме някъде. Не разбирам защо е така - ние сме български отбор, защо трябва българи да обиждат грозно други българи?! На мачовете в Трета лига понякога има много негативна емоция, а футболът е една игра. Както казах, основната ни цел е да радваме зрителите, даже има такъв надпис на нашия стадион в Крумовград.

Банско нанесе първа загуба на тима на Стефан Генов

Банско нанесе първа загуба на тима на Стефан Генов

Участникът в Трета лига отстъпи пред Банско с 0:1

Заплахи, обиди - неприятни неща. Създаде се някаква грешна представа, че ние сме богаташите, златарите, които едва ли не имат запазено място за Втога лига. Няма такова нещо, работим скромно и се учим от грешките си. В съставите на опонентите ни има доста опитни футболисти, играли в efbet Лига, така че нека гледаме реално на нещата и не се създават митове", заяви Генов.