Пирин (Разлог) започна подготовка за новия сезон. По традиция местните футболисти се събраха за тържествен водосвет преди старта на новата кампания.

23-ма футболисти бяха изведени на терена от новия старши треньор на тима - Димитър Мавродиев. Той замени на поста Христо Джоджов. Играещ помощник-треньор ще бъде Марио Димитров, който идва от Банско. Новият президент на клуба е Борис Кондев, а шеф на ДЮШ става Димитър Падарев.

Снимка 579658

Напускащи играчи са Боби Сандев и Даниел Топузов, които отиват в Септември (Симитли), Георги Фикийн поема към отбора на Банско, а Николай Хаджиниколов ще продължи кариерата си в Крумовград.

Новите футболисти, които започват с отбора са Марио Димитров, Петър Папев, Георги Григоров и Красимир Друнчилов, а Цветан Варсанов отново ще носи екипа на Разлог, след като се завърна от гурбет в Англия. Благой Родов пък идва от отбора на Нюпорт, 5-то ниво на Англия.

Снимка 579657

Старши треньорът Димитър Мавродиев ще залага предимно на местни млади момчета, като целта пред разложани е да се утвърдят сред лидерите в Трета лига.

Отборът е предвидил и шест контроли преди старта на сезона.

8 юли/ Пирин (Разлог) - Мавлон (Нигерия)

16 юли/ Пирин (Разлог) - Пирин (Гоце Делчев)

20 юли/ Пирин (Разлог) - Септември (Симитли)

23 юли/ Пирин (Разлог) - Пирин (Благоевград) до 19 год.

27 юли/ Пирин (Разлог) - ЦСКА II

30 юли/ Пирин (Разлог) - Банско