Отборите на ЦСКА и Рилски спортист ще дадат началото на 25-ия кръг в Югозападната „В" група. Извън всякакво съмнение е, че „армейците" ще постигнат поредния си успех в третия ешелон. Целта пред селекцията на Христо Янев обаче е съхранение на максимално повече сили. Това се налага, тъй като през следващата седмица е „мача на сезона" за „червените" - първият полуфинал с Берое от турнира за Купата на България.

Поради този факт, младият специалист прави няколко интересни промени в своя състав. В игра се появяват юношите на клуба - Милен Кикарин, Петър Витанов и Васил Попов. В атака пък ще действа любимецът на сектор „Г" - Павел Головодов. Той ще трябва да помага на единствения централен нападател днес - Костадин Хазуров.

Въпреки наглед протоколната среща, Борис Галчев отново стартира като титуляр за ЦСКА. Впечатление  прави присъствието младока Айкут Рамадан сред резервите.

Рилски спортист е на 12-та позиция с актив от 22 точки, който осигурява нужното спокойствие за оставане в дивизията.

Главен арбитър на срещата е Йордан Воденичаров, с помощници Кирил Шумантов и Николай Попниколов. Четвърти рефер е Симеон Великов, а делегат - Велко Попов.

ЦСКА - РИЛСКИ СПОРТИСТ (Стартови състави и развой на срещата по минути)