С водосвет за здраве, преди преди първата тренировка отслужи - отец Ивелин Денчев от Дряново! Така стартира лятната подготовка на представителния мъжки отбор на Локо (Дряново), в началото на седмицата. Дряновските "железничари" започнаха подготовката за новия сезон на Северозападна Трета лига.

18 футболисти участваха в първата тренировка. Заниманията ще се провеждат на местната база, която предлага отлични условия.

"Паралелно с тях, отбора ще изиграе седем приятелски срещи, усилено се работи и по селекцията". Заяви президента на клуба и треньор на отбора Пламен Обрешков.

Програмата за контролите:

9 юли: Балкан (Ботевград) - Локомотив (Дряново)

13 юли: Янтра (Полски Тръмбеш) - Локомотив (Дряново)

16 юли: Локомотив (Дряново) - Павликени

20 юли: Локомотив (Дряново) - Етър II (Велико Търново)

23 юли: Локомотив (Дряново) - Севлиево

27 юли: Черноломец (Попово) - Локомотив (Дряново)

30 юли: Локомотив (Горна Оряховица) - Локомотив (Дряново)

Радостната новина е , че треньорския щаб е само от дряновци, а в групата на мъжкия отбор дряновците са вече осем момчета.

Старши треньор: Пламен Обрешков

Помощник-треньор: Иван Шипкалиев

Треньор на вратарите в мъжкия отбор и ДЮШ: Стойчо Ганчев

"Днес, клубното возило - БУСА на "Локомотив" Дряново, премина технически преглед! Готови сме за пътуване..! С кмета на Община Дряново г-н Трифон Панчев и ръководството на клуба сме създали нужните условия за провеждане на спортно-техническия процес на цялата школа", заяви радетеля на дряновския футбол и Председател на ОбС- Дряново Тодор Георгиев.