Наставникът на Ботев (Пд) Желко Петрович сякаш беше гледал друг мач сподели, че неговият тим е пропуснал да вземе нещо срещу Черно море във Варна. Той сподели, че е спокоен за поста си и чака зимната паузата, за да може да засили отбора:

Черно море победи Ботев (Пд) с 2:0 след огромно предимство през второто полувреме

Черно море победи Ботев (Пд) с 2:0 след огромно предимство през второто полувреме

"Моряците" си позволиха да пропуснат и дузпа, гостите останаха доволни от минималната загуба

"Играхме добре през първото полувреме. Нормално е домакинът да има по-голямо притежание на топката. Пропуснахме чисто положение през първото полувреме. Може би сме единственият отбор, който няма гол, отбелязан от нападател. Наистина е комично. Три пъти през седмицата тренираме завършващ удар.

И за мен е трудно. През първото полувреме трябваше да водим с 2:0. Имахме 100-процентови положения. Опитахме да успокоим момчетата и да играем футбол. Не искам да коментирам втория гол. Не видях дали е дузпа. Не се притеснявам за работата си, защото работя всеки ден и то по 15 часа. Трябва да питате хората от ръководството какво мислят за мен. Винаги вярвам в позитивната развръзка.

В един мач всичко ще се отпуши и ще стане по-добре. Приемам много неща и работя коректно. Ако в Ботев не са доволни от мен, винаги могат да ми го кажат. Сега е възможно играчите да са загубили увереността си. Искам те да играят свободно. Загубите ми вдъхват допълнителна мотивация. От 15 години съм треньор и никога не съм се предавал. Ще видим какво можем да направим през декември. Ако не, ще продължим с тези играчи. Не мога да коментирам полиграфа. Клубът поиска нещо подобно, а футболистите са доста коректни. Не вярвам, че нашите играчи продават мачове", сподели увереният в себе си специалист.