Зе Соарес и Николай Димитров ще бъдат в стартовия състав на Левски за двубоя от последния есенен кръг със Славия, обяви треньорът на "сините" Станимир Стоилов. "Белите" приемат шампионите на 8 декември (събота) в двубоя от 15-ия кръг на "А" група.

"Наясно съм в общи линии с тези, които ще започнат срещу Славия. Зе Соарес и Ники Димитров ще са титуляри. Не е сигурно участието на Рабе. Той все още изпитва болки и за него ще решаваме в последния момент. Възможно е в игра да влязат и Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов. Всичко зависи от тях.

За Бардон вече казах. Ще го върна в тима, когато си върне формата. Не искам половин Бардон. От шест месеца французинът не играе с пълните си възможности.

Подхождаме към двубоя много сериозно. Славия нямат загуба от 6-7 мача. Надявам се да покажем добър футбол и да победим.

Все още не мога да давам оценки за качествата на новите бразилци Жоазиньо и Жеан Карлош. Ясно е, че притежават качества за да са в Левски. Сега най-важното е по-бързо да се аклиматизират, за да разчитаме на тях през пролетта.

Веднага след мача с Черноморец за Купата в Бургас на 13 декември ще пусна играчите в почивка", заяви Станимир Стоилов.


Групата на Левски за мача със Славия:
Петков, Митрев, Миланов, Томашич, Рабе, Ричард, Боримиров, Сърмов, Йовов, Топузаков, Минев, Огнянов, Домовчийски, Мирослав Иванов, Зе Соарес, Телкийски, Тасевски, Николай Димитров и Балтанов.