WINBET отбелязва завръщането на българското първенство по футбол в спортния календар като стартира специален турнир за любителите на спортните залози и познавачите на Първа лига с общ награден фонд 100 000 лв.

Турнирът ще продължи до 31 май 2023 г. и ще обхване залози, поставени със собствени средства, предварителни и "на живо" на всички мачове от Първа лига. Няма ограничение за броя и вида на поставените залози, както и изискване за минимален коефициент или стойност на залозите. Залози на пазари с 0% марж или такива, поставени с бонус средства няма да се зачитат за участие в турнира.

Всеки ден по три бонус предложения за клиентите на WINBET през февруари

Всеки ден по три бонус предложения за клиентите на WINBET през февруари

Кеш бонуси, безплатни залози и безплатни завъртания са сред изненадите на сайта winbet.bg

За всеки успешен залог, регистрираните потребители на сайта winbet.bg ще печелят точки, изчислени като произведение от нетната печалба от съответния залог и коефициента, на който той е поставен. Класиране според броя спечелени точки в турнира ще се извършва след всеки месец до края на май 2023 г., както и след края на пълния период на турнира.

Потребителят, класиран на първо място за съответния месец ще спечели премия от 5000 лв., неговият подгласник - 3000 лв., класираният на трето място - 1000 лв. и т.н., като премии ще получат класираните на първите 100 места. Победителят в генералното класиране ще спечели премия от 7 500 лв., вторият - 4 500 лв., третият -3 000 лв. и т.н. Премии в генералното класиране ще спечелят първите десет по брой спечелени точки клиенти на сайта на WINBET.

Премиите ще бъдат добавени в игралните сметки на печелившите под формата на безплатен залог до 24 часа след края на съответния кръг от турнира и могат да бъдат използвани наведнъж или под формата на няколко залога за всички събития в секциите Спорт и На живо на сайта на WINBET.

Пълните правила и условия на турнира са на winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спотни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Завишени коефициенти от WINBET за гостуването на Олимпиакос в Берлин

Завишени коефициенти от WINBET за гостуването на Олимпиакос в Берлин

Земетресението в Турция и Сирия отложи мачовете на турските грандове