Етър излиза срещу Дунав в решаващ мач за 11-ото място, което дава право на директно оставане в Първа лига, а билетите за мача вече са в продажба.

Срещата е в четвъртък от 20:00 ч. на стадион "Ивайло", а реваншът - в понеделник в Русе. Загубилият тези двубои ще трябва да играе допълнителен бараж на неутрален терен срещу третия от Втора лига.

Това е и последният официален мач за сезона на "виолетовите" на стадион "Ивайло". Главен съдия е Владимир Вълков от Пловдив с асистенти Дениз Соколов и Йордан Петров, а съдийски наблюдател Константин Писков от Пловдив. Този сезон Владимир Вълков е свирил само един мач на "виолетовите" - още във втория кръг, когато гостуваха на Витоша и завършиха 1:1.

"Мачовете с Пирин бяха, както очаквахме, тежки и победите не дойдоха лесно, но благодарим на момчетата за представянето. Битката продължава, предстоят два важни мача с Дунав със залог оставане в групата. Вярвам, че ще се преборим.

Христо Иванов: Искаме да си решим оставането в мача с Дунав

Христо Иванов: Искаме да си решим оставането в мача с Дунав

"Всяка победа ни дава увереност"

Надявам се да се възстановят играчите бързо, въпреки сгъстения цикъл. Винаги е по-добре да вземеш чиста победа в първия мач, но времето ще покаже. Надявам се да продължим да играем победно на стадион "Ивайло".

С Дунав тази година играем общо 7 мача, включително контролата преди сезона, два в първенството и 4 в плейофите, познаваме се много добре и няма с какво да се изненадаме. Надяваме се да ги елиминираме.

Без хора по трибуните няма как да се случат нещата, отново благодарим на тези фенове, които пътуваха до Благоевград и дано трибуните в четвъртък бъдат пълни", коментира административният директор Страцимир Тинчев.

Цената на билетите остава 4 лева за всички, от днес те са в продажба в офиса на клуба. Входовете на стадиона утре ще бъдат отворени в 17:30 часа, а касите пред стадиона от 17:00 часа.