Дербито от плейофите между Левски и ЦСКА може да се играе на клубен стадион или пред малобройна публика на "Васил Левски", пише "Меридиан мач". Тези варианти са били обсъждани по време на работните срещи относно подновяването на първенството. Първият е по-реален. Вторият зависи от битката с COVID-19 у нас. 

По наредба рисковите срещи между столични отбори се провеждат на "Васил Левски". Сега обаче дербито ще се играе без публика и от двата клуба ще си спестят наем на Националния стадион. 

"Там бе и направен ремонт, който продължава. Не е ясно дали всичко ще бъде готово до началото на първенството", обявиха ръководни фактори от ПФЛ.

Снимка 470251

Източник: LAP.bg

Вариант по време на дербито да бъдат допуснати 30% фенове също е бил коментиран. Той обаче зависи от Националния оперативен щаб. Идеята била да бъдат допуснати по-крайните запалянковци. Последната дума по този въпрос обаче ще има не само Щаба, но и столична полиция и Общината, които също се явяват като страна в случая.

От Левски ще настояват да има публика на мачовете от Първа лига, допълва "Тема спорт". От "Герена" ще използват като мотив отхлабването на мерките срещу коронавирус. Очаква се съвсем скоро да отворят и нощни клубове и дискотеки. 

"Ултрас Левски": Футболът не е телевизионно шоу!

"Ултрас Левски": Футболът не е телевизионно шоу!

"Футбол без фенове е нищо!"