Хореография с черепи замислят в сектор „Б" за дербито. За дуела с Лудогорец на „Герена" се появи подобно „творение" с надпис „Всички ще горите в синия ад". И Левски падна с 0:2.

Сега във Фейсбук тръгна призив в сектор „Б" на националния стадион в събота да се влиза само в черно облекло. Явно - с цел да се създаде фон за зловещата идея. Обаче се появиха и противници на плана, които си държат на синьото. Така в крайна сметка не е ясно какво ще се получи днес...

Черепите изглеждат и реплика към Наско Сираков покрай поръчкова фенска атака срещу Ивайло Петев на 8 октомври. Тогава „синята" легенда се възмути, че бус на фенклуба е с изрисуван череп, което като послание изглежда твърде далеч от идеите на клуба и неговия патрон, припомня "Труд".

От „Герена" поясниха, че изискването зрителите да идват на стадиона с лични карти не е на Левски. То е поставено от полицията и „сините" просто го съобщиха на своите фенове. А на среща вчера при главния прокурор Сотир Цацаров се доуточниха всички мерки за сигурност. Нетрадиционното - забранено е на стадиона да се влиза с маски. Всъщност „сините" ултраси отправиха призива, но после се отказаха.