Берое приема Ботев (Пловдив) в Битката за Тракия. Сблъсъкът от 6-ия кръг на efbet Лига е днес от 18:00 часа под Аязмото. 

Старозагорци се намират в добра форма, след като удариха с 3:1 като гости Левски и ще се опитат да затвърдят отличните впечатления, които оставят в последно време с нова победа.

В същото време "канарчетата" влизат в срещата след тежката загуба с 0:2 у дома от новака Царско село. 

Ибрахима Конте попадна в групата на Берое за Битката на Тракия

Ибрахима Конте попадна в групата на Берое за Битката на Тракия

Георги Ангелов все още не е готов за игра

При успех днес "зелените" поне временно ще оглавят класирането. Наставникът Александър Томаш няма да прави големи промени в своя състав. В центъра на терена ще действат Александър Цветков и Карлос Охене. Атаката отново ще води Зоран Йосипович, а по фланговете ще нападат Бригидо и Еуженио. Ветеранът Мартин Камбуров ще влезе в игра през второто полувреме. Новото попълнение Ибрахима Конте чака дебют от пейката.

Треньорът на Ботев Желко Петрович най-вероятно ще остави капитана Лъчезар Балтанов резерва, както и Тайлон. В тима се завърна Фернандо Виана, но и той едва ли ще започне като титуляр.

Левски вади 1,2 млн. евро за Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив)

Левски вади 1,2 млн. евро за асовете на Ботев (Пловдив)

"Сините" не се отказват от Тодор Неделев и Кристиан Димитров

Берое няма мач без отбелязан гол от началото на сезона, а Педро Еуженио се разписа за всяка от трите победи. Ботев пък не успя да вкара на новаците Арда и Царско село.