Отборите на Арда и Славия ще закрият 21-ия кръг на родния шампионат днес от 17:00ч. Битката ще се състои на стадион "Локомотив" в Пловдив и е директна битка за място в топ 6. "Белите" имат да си връщат, тъй като през есента допуснаха загуба с 2:3 на стадион "Славия".

Наставникът на отборът от Кърджали има само една дилема - той все още не е решил дали Румен Руменов ще започне като титуляр. Ако той остане на скамейката, то в средата на терена ще действа Сидоел, а Ховсепян ще бъде зад нападателя.

От Арда се опитали да привлекат Виктор Попов

От Арда се опитали да привлекат футболист на Черно море

Белчев е наясно на 90% със състава си

Колегата му в Славия Златомир Загорчич няма да разчита на трима контузени - Тасевски, Бенгюзов и Калоян Кръстев. Добрата новина за него е, че в състава остава опитният Галин Иванов, който ще трябва да замести Тасевски.

Любопитното в персоналния сблъсък между Белчев и Загорчич е, че наставникът на Славия все още няма победа над него като треньор. Те са се изправяли три пъти, като балансът е две победи и едно равенство, като в тази статистика е включен и успехът на ЦСКА над Славия с 1:0 през октомври 2017 година.

От Славия обявиха групата си за гостуването на Арда

От Славия обявиха групата си за гостуването на Арда

Двубоят ще се играе утре